Algemeen


Algemeen

Feyenoord Soccer Schools organiseert jaarlijks twee modules van Talenttrainingen (in het voor- en najaar): een tien weken durende trainingscyclus voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar.

Via verschillende voetbaloefeningen kun je jouw talent ontwikkelen, waarbij natuurlijk ook plezier en het opdoen van leuke ervaringen een belangrijke plaats innemen.

Speciaal voor keepers organiseren wij een Keepersmodule. Onder leiding van ervaren keeperstrainers wordt tien weken lang getraind als een echte Feyenoord-keeper. Met deze module krijg jij de kans om je op alle gebieden van het keepersvak te verbeteren en een complete doelman te worden.

Prijzen*
Spelersmodule: €295,- per deelnemer
Keepersmodule: €330,- per deelnemer

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

  • Tien trainingen
  • Officieel kledingpakket van adidas, inclusief trainingspak, shirt, broek en kousen
  • Een Feyenoord-bidon
  • Een officieel certificaat

* Bij eerdere deelname aan de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10%, vanaf het tweede deelnemende kind.

De trainingen duren 1,5 uur en vinden allen plaats op zondagochtend. De locatie is Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord 1 en Feyenoord Academy.

                                                  INSCHRIJVEN

Meidenmodule
Ook meiden kunnen trainen bij Feyenoord! Kijk op Talenttraining voor meiden voor meer informatie over de Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools.