dinsdag 30-01-18 11:27

ZOMERPROGRAMMA FEYENOORD SOCCER SCHOOLS BEKEND

Wil jij leren schieten als Robin van Persie? Leren passeren als Steven Berghuis? Of leren tackelen als Sven van Beek? Dat kan tijdens de bomvolle voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools! In de zomervakantie vindt er weer een groot aantal Feyenoord Soccer Camps plaats door het hele land. Dus wil jij je voetbaltalent verbeteren onder leiding van Feyenoord-trainers? Meld je dan aan voor een Feyenoord Soccer Camp!

Data & locaties
De trainingen tijdens het Soccer Camp staan onder leiding van ten minste één oud-speler van Feyenoord die wordt bijgestaan door ervaren (assistent-)trainers. Je traint één, twee of drie dagen zoals de spelers van Feyenoord dat ook doen!

Wil jij weten waar de Soccer Camps komende zomer plaatsvinden? Bekijk dan onderstaand overzicht met alle data en locaties en klik op de locatie waar jij wilt trainen:

Let op: het zomerprogramma is nog niet helemaal compleet. In de komende weken worden er nog enkele locaties aan de agenda toegevoegd.

Als deelnemer van een Feyenoord Soccer Camp krijg je de mogelijkheid om in een korte periode je voetbalkwaliteiten flink te verbeteren. Maar dat is niet het enige voordeel… Iedere deelnemer krijgt namelijk een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas, een Feyenoord-bal (met uitzondering van het eendaags Camp), een bidon en een persoonlijk deelnamecertificaat na afloop van het voetbalkamp. Bovendien ontvang je een uniek Feyenoord Soccer Camp-magazine, met leuke achtergronden en tips van onze trainers!

Eendaags Soccer Camp op Varkenoord
Komende zomer worden er ook eendaagse voetbalkampen georganiseerd op Varkenoord. Tijdens deze dag maak je als deelnemer kennis met het trainen op de Feyenoord-manier en verbeter je je basisvaardigheden. Het eendaagse Soccer Camp is een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de trainingsmethodieken van Feyenoord Soccer Schools!

Voorjaar
Kun jij niet wachten tot de zomerse voetbalkampen en wil je al eerder deelnemen? Grijp dan de mogelijkheid aan om deel te nemen aan één van onze Camps in het voorjaar. Klik op één van de data om in te schrijven:

Feyenoord Soccer Schools staat ook in 2018 klaar om jou te helpen in je ontwikkeling als voetballer. Schrijf je in en train als een echte Feyenoord-prof!

INSCHRIJVEN   MEER INFORMATIE