Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_visual-vvWinsum

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Winsum

Op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus 2018 sluiten we de voetbalzomer af met een Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Winsum uit de provincie Groningen. In dit bericht kom je meer te weten over v.v. Winsum.

Meedoen aan dit voetbalkamp? Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

Voetbalvereniging Winsum is een jonge vereniging met een rijke historie. Op 1 juli 2016 is de vereniging namelijk opgericht na een fusie tussen Viboa en Hunsingo. Op dit moment speelt de vereniging haar wedstrijden op twee sportcomplexen, maar de club hoopt in 2019 te verhuizen naar een nieuw en modern sportcomplex. Het Feyenoord Soccer Camp vindt komende zomer plaats op Sportcomplex Schouwerzijlsterweg.

Walking Football
De Groningse vereniging telt 800 spelende leden. Jongens en meisjes zijn vanaf hun vierde levensjaar welkom bij v.v. Winsum. Het eerste elftal van de groen-witten speelt haar wedstrijden op zaterdag in de eerste klasse en het eerste vrouwenelftal is dit seizoen gepromoveerd naar deze klasse! Daarnaast is er bij v.v. Winsum ook een Walking Football-team actief.

Jeugdopleiding
De jeugd heeft de toekomst bij v.v. Winsum. De vereniging wil met haar jeugdafdeling mooie doelstellingen realiseren, met een positieve uitstraling naar de regio. Omdat opleiden en ontwikkelen hoog in het vaandel staan bij de vereniging, is een hoofd jeugdopleidingen aangesteld die de ontwikkeling van de jonge talenten moet waarborgen.

Voetbalvereniging Winsum is trots dat Feyenoord Soccer Schools naar de provincie Groningen komt. Met het Feyenoord Soccer Camp hoopt v.v. Winsum een positieve bijdrage te leveren aan de voetbalbeleving die wordt nagestreefd.

Voor meer informatie over v.v. Winsum ga naar: www.vvwinsum.nl