Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_visual_nieuwerkerk

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Nieuwerkerk

Van 22 tot en met 24 augustus 2018 vindt er een Soccer Camp plaats bij v.v. Nieuwerkerk. Het is de vijfde keer dat er bij deze vereniging een Feyenoord Soccer Camp wordt georganiseerd. In dit bericht kom je meer te weten over v.v. Nieuwerkerk.

Interesse in deelname aan het voetbalkamp bij v.v. Nieuwerkerk? Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

Voetbalvereniging Nieuwerkerk zag op 20 juni 1929 het levenslicht. In de eerste jaren van haar bestaan bestond de vereniging uit een gering aantal elftallen, maar met de flinke groei van het aantal inwoners in Nieuwerkerk aan den IJssel, groeide ook de vereniging. Met ongeveer 1800 leden is v.v. Nieuwerkerk op dit moment de grootste vereniging in de gemeente Zuidplas.

Een verhuizing van de ’s-Gravenweg naar de wijk Dorrestein was het gevolg van de enorme groei van het ledenbestand. Inmiddels beschikt v.v. Nieuwerkerk over een accommodatie met zes velden, waarvan vier kunstgrasvelden. Hoogtepunt in het jaar 2017 was voor de vereniging de opening van een nieuw kleedkamergebouw. Naast negen kleedkamers bevat dit gebouw onder meer een grote kleedkamer voor scheidsrechters, verschillende bespreek- en activiteitenruimten en een nieuw secretariaat.

Het eerste elftal van de vereniging speelt tot en met dit seizoen haar wedstrijden in de eerste klasse zondag. Met ingang van het seizoen 2018-2019 zal het eerste prestatieteam overstappen naar de zaterdagcompetitie. Deze overstap heeft als gevolg dat het vlaggenschip van de club een flinke stap terug moet doen van de eerste naar de vierde klasse.

Bij voetbalvereniging Nieuwerkerk is iedere leeftijdsgroep vertegenwoordigd. Ook het G-voetbal heeft een plek binnen de club. In totaal vertegenwoordigen liefst 97 teams v.v. Nieuwerkerk in de verschillende competities.

De vereniging uit Nieuwerkerk aan den IJssel is trots dat zij voor de vijfde opeenvolgende keer het Feyenoord Soccer Camp mag organiseren. Bij dit Soccer Camp kunnen maar liefst 128 kinderen deelnemen en v.v. Nieuwerkerk hoopt dan ook dat het voetbalkamp net zo’n groot succes wordt als de voorgaande jaren!

Ga voor meer informatie over v.v. Nieuwerkerk naar www.vvnieuwerkerk.nl.