Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_visual_hellevoetsluis

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Hellevoetsluis

Op donderdag 16 en vrijdag 17 augustus 2018 vindt er een Feyenoord Soccer Camp plaats bij v.v. Hellevoetsluis. Voor het tweede opeenvolgende jaar is deze vereniging gastheer van een Feyenoord voetbalkamp. In dit bericht kom je meer te weten over v.v. Hellevoetsluis.

Wil jij meedoen aan dit Soccer Camp? Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

Voetbalvereniging Hellevoetsluis zag in 1919 het levenslicht en is daarmee de oudste van de drie voetbalclubs in de gemeente Hellevoetsluis. Daarnaast mag de vereniging zich met 630 leden ook nog eens de grootste voetbalclub uit deze gemeente noemen. Het eerste elftal van v.v. Hellevoetsluis komt uit in de tweede klasse zaterdag en is op dit moment koploper.

De vereniging beschikt over een florerende jeugdopleiding, die bestaat uit 28 teams. Kinderen zijn al vanaf jonge leeftijd welkom bij v.v. Hellevoetsluis. Naast trainingen en wedstrijden worden er ook diverse nevenactiviteiten georganiseerd op het sportpark van de voetbalvereniging. Zo worden er spelletjesmiddagen, FIFA-toernooien en een jeugdkamp georganiseerd voor clubleden.

De teams van v.v. Hellevoetsluis spelen hun thuiswedstrijden op het ING Sportpark, gelegen aan de Brielsestraatweg. Het complex is vernoemd naar de hoofdsponsor van de vereniging en beschikt over een grote kantine en een mooi hoofdveld van kunstgras, waar ook tijdens het Feyenoord Soccer Camp op getraind gaat worden.

Voetbalvereniging Hellevoetsluis kijkt ernaar uit om de geslaagde eerste editie van het Feyenoord Soccer Camp bij de vereniging een passend vervolg te geven. Alle jonge voetballers zijn welkom om tijdens dit voetbalkamp te trainen als echte Feyenoord-spelers!

Ga voor meer informatie over v.v. Hellevoetsluis naar www.vvhellevoetsluis.nl.