Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Visual-soccercamp-DCV

Uitgelicht: Feyenoord Soccer Camp bij v.v. DCV

Op maandag 26 en dinsdag 27 februari 2018 vindt er bij v.v. DCV uit Krimpen aan den IJssel een Feyenoord Soccer Camp plaats. Het is voor het eerst dat er een Soccer Camp van Feyenoord plaatsvindt bij deze vereniging en dit is tevens het eerste voetbalkamp van Feyenoord Soccer Schools op locatie in het nieuwe jaar. In dit bericht kom je meer te weten over v.v. DCV.

Wil jij graag meedoen? Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

In het jaar 1919 zag voetbalvereniging DCV (Door combinatie verkregen) het levenslicht in Krimpen aan den IJssel. De club uit de Krimpenerwaard heeft sinds de oprichting vrijwel alle klassen doorlopen. In eerste instantie werden de wedstrijden van het eerste elftal afgewerkt op zondag, maar sinds het seizoen 2012-2013 speelt het vaandelteam van de vereniging haar wedstrijden op zaterdag. Het elftal komt op dit moment uit in de eerste klasse.

De club telt ongeveer 900 leden. De jeugdopleiding van v.v. DCV bestaat uit 22 jeugdteams, waarvan twee meisjesteams. De vereniging heeft als doel om met haar selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau te acteren waarbij plezier voorop staat, maar winnen ook belangrijk is. Kinderen zijn vanaf hun vijfde levensjaar welkom om bij v.v. DCV op een plezierige en ontspannen manier kennis te maken met voetbal.

Sportpark Waalplantsoen is het decor van de wedstrijden en trainingen van v.v. DCV. Het complex omvat vier velden, waarvan twee kunstgrasvelden. De accommodatie telt twaalf kleedkamers, een mooie kantine en een grote ruimte voor de businessclub.

In februari 2018 is het voor kinderen van 6 tot en met 16 jaar mogelijk te trainen op de Feyenoord-manier bij v.v. DCV. De vereniging is in de voorjaarsvakantie de trotse gastheer van dit voetbalkamp en nodigt alle jonge voetballers uit de omgeving uit om deel te nemen aan dit Soccer Camp. Verbeter komend voorjaar je voetbalkwaliteiten bij v.v. DCV en doe mee aan het Feyenoord Soccer Camp!

Voor meer informatie over deze amateurvereniging: www.dcvkrimpen.nl.