Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
FSS_visual_vdl

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij VDL Maassluis

Feyenoord Soccer Schools strijkt op maandag 20 en dinsdag 21 augustus 2018 neer bij VDL Maassluis. Voor het derde opeenvolgende jaar is VDL gastheer van dit voetbalkamp en kunnen er tachtig kinderen twee dagen lang trainen op de Feyenoord-manier. In dit bericht kom je meer te weten over VDL Maassluis.

Wil jij meedoen aan dit Soccer Camp? Klik hier om je in te schrijven.

VDL Maasluis is opgericht op 6 mei 1918 en heeft onlangs haar honderdjarig bestaan mogen vieren. De voetbalclub uit Maassluis bestaat uit ruim 600 leden die zijn verdeeld over 36 teams, een bloeiende meisjesafdeling en een programma voor kiddies vanaf vier jaar. Sinds het seizoen 2007 - 2008 speelt het eerste team van de vereniging zijn wedstrijden op zaterdag en in het huidige seizoen komt VDL Maassluis 1 uit in de tweede klasse, waar het team momenteel de twaalfde plaats bezet.

Van Persie ambassadeur
De bekendste voetballer die is opgeleid bij de Maassluizenaren is Tonny Vilhena. Tot en met 2003 speelde de huidige middenvelder van Feyenoord met veel plezier bij de plaatselijke trots in Maassluis. Ook Feyenoord-speler Robin van Persie, die onlangs aangaf nog een jaar door te gaan bij Feyenoord, is nauw betrokken bij de club uit Maassluis. Hij zet zich in als ambassadeur van de club en is regelmatig te vinden op Sportpark Sportlaan om wat voor de club te kunnen betekenen. Sinds 2013 vindt er jaarlijks een internationaal Robin van Persie-toernooi plaats op de velden van VDL.

Vernieuwde accommodatie
De teams van VDL Maassluis spelen hun wedstrijden op het zogeheten Sportpark Sportlaan. VDL Maassluis heeft onlangs haar accommodatie vernieuwd. Tegenwoordig beschikt de vereniging over onder meer drie UEFA-plus kunstgrasvelden, een naar Tonny Vilhena vernoemd pannaveld én een grasveld. Buiten de faciliteiten op het veld beschikt de club over veertien kleedkamers voorzien van koeling in de zomer, vloerverwarming en speciale klimaatsystemen.

Mede door de nauwe samenwerking tussen VDL Maassluis en Feyenoord is het voetbalkamp al twee jaar een groot succes. Alle voetballers tussen de zes en zestien jaar zijn van harte welkom om twee dagen te genieten van de ambiance en te trainen als een Feyenoord-speler bij VDL Maassluis!

Ga voor meer informatie over VDL Maassluis naar www.vdl-maassluis.nl.