Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

UITGELICHT: Feyenoord Soccer Camp bij s.v. DOSKO

Op het sportpark van sportvereniging DOSKO wordt op donderdag 12 en vrijdag 13 juli 2018 een Feyenoord Soccer Camp georganiseerd. Het is de eerste keer dat er een dergelijk Soccer Camp plaatsvindt bij deze ambitieuze voetbalvereniging uit Bergen op Zoom. In dit bericht kom je meer te weten over s.v. DOSKO.

Klik hier om direct naar de inschrijfpagina van dit voetbalkamp te gaan.

Sportvereniging DOSKO is evenals Feyenoord opgericht in 1908 en is hiermee de oudste club in West-Brabant. De naam DOSKO staat voor: Door Ons Samenspel Komt Overwinning. De bekendste Feyenoord-speler die in Bergen op Zoom heeft gevoetbald is Rinus Bennaars, die in zijn periode bij deze club ook geselecteerd werd voor het Nederlands elftal.

In het hedendaagse voetbal is Oussama Idrissi de meest in het oog springende naam als het gaat om voetballers die in de jeugd actief zijn geweest bij s.v. DOSKO. Hij begon zijn voetballoopbaan bij deze Bergse volksclub en legde hier de basis voor de rest van zijn carrière. De buitenspeler speelde in de jeugd nog bij Feyenoord en kwam via FC Groningen bij AZ terecht, waar hij nu onder contract staat.

‘Doskoanen’
Het vlaggenschip van de plaatselijke trots is momenteel actief in de zondag eerste klasse en een groot gedeelte van de spelersgroep bestaat uit echte ‘Doskoanen’. De club telt ongeveer 500 leden, waarvan 120 actieve jeugdleden. Sportpark Meilust is al sinds de jaren ‘80 de thuishaven van de West-Brabanders en kenmerkt zich door de ruimte en goede faciliteiten.

Sinds twee jaar is deze voetbalvereniging actief bezig met het ontwikkelen van de jeugd. Een Feyenoord Soccer Camp past precies bij de ambitie van de club om de jeugdleden een kans te geven zich verder te ontwikkelen. In juli 2018 is het voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar mogelijk om te trainen op de Feyenoord-manier bij s.v. DOSKO.

De vereniging nodigt alle jonge voetballers in de omgeving van Bergen op Zoom uit om hun voetbalkwaliteiten te komen verbeteren tijdens dit Feyenoord Soccer Camp!

Voor meer informatie over s.v. DOSKO, kunt u kijken op www.svdosko.nl.