dinsdag 04-09-18 14:31

Laatste kans: meld je aan voor de Meidenmodule

Het aftellen is begonnen… Volgende week vrijdag (14 september 2018) begint de nieuwe Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools. Alle meiden tussen de zes en zestien jaar oud zijn van harte welkom om tien weken lang op Varkenoord te trainen als een echte Feyenoord-speler. Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus grijp je kans en schrijf je in!

Als deelneemster ontvang je een compleet kledingpakket van adidas, bestaande uit een trainingspak, shirt, broekje en kousen. De trainingen staan onder leiding van onder anderen oud-Feyenoorders Ben Wijnstekers, Robin Nelisse en Henk Vos. Zij hebben uiteraard een nieuw en gevarieerd trainingsprogramma samengesteld om van jou een nóg betere voetbalster te maken!

Keepersmodule
Voor de fanatieke keepsters is er tijdens deze editie ook een speciale keepersmodule! Deelnemende keepers krijgen tien weken lang specifieke keeperstraining van een ervaren keeperstrainer.

Schrijf je in!
Lijkt het jou leuk om tien weken lang deel te nemen aan de Meidenmodule van Feyenoord Soccer Schools? Klik dan hier voor meer informatie of om direct in te schrijven, zodat jij verzekerd bent van tien weken lang speelplezier op de velden van Varkenoord!