vrijdag 10-11-17 15:00

Jubileumeditie Feyenoord Soccer Camp Salou in 2018

Feyenoord Soccer Schools organiseert in 2018 alweer voor de vijfde keer het Feyenoord Soccer Camp Salou. Na vier succesvolle edities staat het unieke internationale voetbalkamp komend jaar van 30 april t/m 4 mei 2018 op het programma.

Feyenoord Soccer Schools is trots om dit bijzondere voetbalkamp voor het vijfde achtereenvolgende jaar te kunnen organiseren. Het Soccer Camp in Salou blijft een succesvolle formule, gezien de groei van het aantal deelnemers de afgelopen jaren. Zodoende blijft de combinatie van het fijne verblijf op Cambrils Park Resort, de prachtige trainingsaccommodatie Futbol Salou en de professionele en enthousiaste trainersstaf ook komend jaar in tact.

Klik hier voor alle informatie in de brochure.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande link:

Tijdens dit Soccer Camp kun je ervaren hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan. Naast de trainingen worden er diverse side events georganiseerd, maar is er ook tijd om samen met het gezin te genieten van het prachtige resort met het strand op loopafstand. Het verblijf is op basis van halfpension (inclusief ontbijt & lunch). De trainingen staan onder leiding van hoofdtrainer Ben Wijnstekers en assistent-trainer Joeri Krznaric. Zij vormen samen al jaren de trainersstaf tijdens het Soccer Camp in Salou, zo ook komend jaar.

Schrijf je in via de boekingspagina en verzeker jezelf en je kind(eren) van een onvergetelijke voetbalervaring in het buitenland! Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders, verzorgers, familie en vrienden die meereizen, zijn uiteraard van harte welkom om alle trainingen vanaf de zijlijn bij te wonen!

Om een beter beeld te verkrijgen van het Feyenoord Soccer Camp Salou, lees je hier het verslag van vorig jaar. De link bevat tevens een video met exclusieve beelden. Voor een fotoverslag klik je hier.