Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Honderden deelnemers bij eerste trainingsactiviteiten 2018

Op Varkenoord werd op zondag 14 januari, midden in de winter, het startschot gegeven van een nieuwe serie Talenttrainingen voor jongens. Begin februari volgde de start van de nieuwe Meidenmodule en deze week vonden de eerste twee Feyenoord Soccer Camps van 2018 plaats. In totaal hebben een kleine 500 kinderen gekozen om aan hun voetbalkwaliteiten te werken door deel te nemen aan één van de trainingsactiviteiten van Feyenoord Soccer Schools.

Voorjaarsmodule
Aanstaande zondag staat alweer de zevende Talenttraining van de Voorjaarsmodule 2018 op de agenda. De deelnemers maken middels een gevarieerd trainingsprogramma stappen in hun ontwikkeling, iets dat tot tevredenheid stemt bij de trainers. Klik hier om de foto’s van de Voorjaarsmodule te bekijken.

Meidenmodule
De Meidenmodule ging op vrijdag 9 februari onder winterse weersomstandigheden van start. Het niveau van de 130 deelnemende meiden, verdeeld over twee sessies, viel de eerste training al direct in positieve zin op bij de trainersstaf. ‘De discipline bij de meiden maakt het voor ons erg prettig om met ze te werken’, aldus hoofdtrainer Ben Wijnstekers. De Meidenmodule is sinds dit jaar gegroeid van acht naar tien trainingen, om alle deelnemers langer de kans te geven om bij Feyenoord Soccer Schools aan hun voetbalkwaliteiten te werken. Een sfeerimpressie van de Meidenmodule bekijk je hier.

Soccer Camps voorjaarsvakantie
Op 26 & 27 februari stond er voor het eerst in de historie een Feyenoord Soccer Camp bij v.v. DCV op het programma. De club uit Krimpen aan den IJssel zorgde voor een gastvrije ontvangst van Feyenoord en de deelnemers, waardoor er gesproken kan worden van een geslaagd voetbalkamp. Varkenoord was het decor van het tweede Feyenoord Soccer Camp in de voorjaarsvakantie. Aan het enthousiasme bij de deelnemers lag het niet, maar de extreme kou heeft de organisatie moeten doen besluiten om op dag twee en drie een alternatief binnenprogramma aan te bieden. Op donderdag werd er een bezoek gebracht aan De Kuip en op de slotdag werd er getraind in het Topsportcentrum Rotterdam. 

Vooruitblik meivakantie
De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze trainingsprogramma's is in de meivakantie. Dan vinden er in totaal vier Feyenoord Soccer Camps plaats, waarvoor nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Alleen het Feyenoord Soccer Camp Salou is inmiddels volledig volgeboekt.

Bekijk hier de complete agenda van de meivakantie en zomerperiode van Feyenoord Soccer Schools.