Informatie Soccer Camps zomer '18


Informatie Soccer Camps zomer '18

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil jij leren schieten als Robin van Persie? Leren passeren als Steven Berghuis? Of leren tackelen als Sven van Beek? Dat kan tijdens de bomvolle voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools! In de zomervakantie vindt er een groot aantal Feyenoord Soccer Camps plaats op diverse locaties. Zowel op het trainingscomplex van Feyenoord (Varkenoord) als bij verschillende amateurverenigingen in het land. Dus, wil jij komende zomer je voetbaltalent verbeteren onder leiding van Feyenoord-trainers? Klik dan op onderstaande button en verzeker jezelf van een plaats!

INSCHRIJVEN

Een Feyenoord Soccer Camp is meer dan alleen training! Wij bieden onderstaand voetbalpakket aan om de Feyenoord-beleving compleet te maken. 

  • Één, twee of drie dagen trainen op de Feyenoord-manier
  • Professionele organisatie door Feyenoord
  • Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas (shirt & broek)
  • Op alle dagen een lunch en voldoende drinken
  • Een uniek Soccer Camp Magazine
  • Een Feyenoord Soccer Schools-bidon
  • Een Feyenoord-voetbal (let op: niet bij eendaagse Camps)
  • Een persoonlijk deelnamecertificaat, getekend door de hoofdtrainer

Feyenoord Soccer Camps zijn toegankelijk voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Onze voetbalkampen zijn exclusief overnachting. Als deelnemer slaap je dus gewoon thuis.

Keepers
Voor keepers worden er op 26 juli en 27 juli twee losse keepersdagen op Varkenoord georganiseerd, waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Uiteraard zijn keepers ook van harte welkom om deel te nemen aan de overige voetbalkampen. Afhankelijk van de animo wordt getracht keepers eenmalig een aparte training aan te bieden gedurende het Soccer Camp. Verder werken de deelnemende keepers het reguliere trainingsprogramma af. 

Locaties
In onderstaande afbeelding is terug te zien waar alle Feyenoord Soccer Camps worden georganiseerd. Voor een compleet overzicht inclusief alle data, klik op onderstaande button.

BEKIJK AGENDA

Prijzenoverzicht
In onderstaande overzichten zijn de verschillende prijzen terug te vinden voor de verschillende trainingsprogramma's, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen. Er zijn diverse kortingsregelingen van toepassing, welke zijn terug te vinden op de verschillende inschrijfpagina's.

Varkenoord Prijs per deelnemer
Eendaags Soccer Camp €99,-
Eendaags Keepers Camp €109,-
Tweedaags Soccer Camp €169,-
Driedaags Soccer Camp €209,-
Op locatie Prijs per deelnemer
Tweedaags Soccer Camp €154,-
Driedaags Soccer Camp €194,-

Bekijk hieronder de aftermovie van afgelopen zomer om een goed beeld te krijgen van een Feyenoord Soccer Camp.

Vragen over Feyenoord Soccer Camps? Neem contact met ons op.